LONG COVID

Waarom herstel ik niet?

Genezing Long Covid bestaat!
Van 0% naar 100% inzetbaarheid in 3-5 maanden

Als klinisch psycho-neuro-immunoloog ben ik al in oktober 2020 opgeleid in de behandeling van Long Covid. Sindsdien heb ik al velen mogen helpen genezen. Mijn Long Covid programma bestaat uit 5 stappen. Ervaring leert dat je binnen 3-5 maanden weer helemaal gezond kan worden en vitaler wordt dan je ooit was!

In de media lees je alleen verhalen van mensen die niet beter worden. Niemand vertelt verhalen van mensen die wel herstellen. Long Covid patiënten op de hometrainer zetten is een absolute contra-indicatie. Spieropbouw komt bij mij pas aan het eind van het programma bij stap 5 aan de orde.

Een van de mensen die ik heb kunnen helpen, is een IC-verpleegkundige. Zij liep al in het begin Long Covid op en zij is weer helemaal genezen.

In mijn programma leg ik je uit hoe het immuunsysteem werkt en waardoor mensen niet kunnen herstellen. Aansluitend geef ik leefstijladviezen en introduceer ik mijn 5-stappenplan: het virus uit het lichaam halen, het immuunsysteem tot rust brengen, mitochondriën opbouwen (dat zijn de energiefabriekjes in de cellen), longweefsel opbouwen en dan – pas als dat alles werkt – de spieren opbouwen.

Heb je al je werkgever gevraagd om de kosten te dragen als jij bereid bent je te verbinden aan het programma en een andere leefstijl aan wilt gaan?