SABINE – mijn verhaal

Mijn naam is Sabine d’Hooghe. Al sinds mijn jeugd in Oostenrijk hecht ik veel waarde aan gezonde voeding. Als Marketing Communicatie Manager had ik een mooie carrière opgebouwd tot ik ziek werd. Er werd een zeldzame auto-immuun-aandoening vastgesteld. Mij werd aangeraden voor de rest van mijn leven Prednison te gebruiken. Dat wilde ik niet omdat ik van de medicijnen nog vermoeider werd. In de ochtend kon ik óf boodschappen óf een wandeling doen en elke middag moest ik 3 uur slapen zodat ik ’s avonds in staat was om eten op tafel te zetten.

Door de orthomoleculaire geneeskunde werd ik weer beter. Wat me het meest fascineerde was dat hierdoor het zelfherstellend vermogen van mijn lichaam werd geactiveerd. Ik ben weer gaan studeren: anatomie, fysiologie, pathologie, orthomoleculaire geneeskunde en later pyscho-neuro-immunologie waarin ik een Master heb behaald. Met elke les begreep ik de oorzaken van ziektes beter en beter en werd ik energieker en sterker dan ik ooit was.

Sinds 2008 begeleid ik mensen op weg naar gezondheid. Mijn specialiteiten zijn vermoeidheid, auto-immuunaandoeningen, allergieën, darm- en huidproblemen. Al in oktober 2020 werd ik opgeleid in de behandeling van Long Covid waarmee ik inmiddels velen succesvol heb kunnen helpen.

Graag wil ik mijn kennis en kunde inzetten om ook jou weer energiek te laten stralen want It’s all about energy!

Barnsteenstraat 87 • 2403 BX Alphen aan den Rijn • Tel 0172 – 42 10 98 • info@praktijksabine.nl

KvK 27312311