WERKWIJZE

Bergen energie, dat gun ik iedereen! Het is mijn missie om je een blijvende energyboost te geven, zodat je vitaler dan ooit in het leven staat. Ik deel mijn kennis graag met je, zodat je begrijpt hoe ons lichaam aan energie komt. En zodat je zelf kunt ervaren wat er met die kennis te winnen valt.

Gedrag, beweging, ontspanning en voeding

Een groot deel van mijn werk is gebaseerd op het BERN-principe. Bern staat van Behaviour (gedrag), Exercise (beweging), Relaxation (ontspanning) en Nutrution (voeding). Naast persoonlijke tips voor lekkere en gezonde oervoeding en zorgvuldig gekozen supplementen geef ik je ook adviezen over beweging, ontspanning, intermittent living, bioritme en leefstijl.

We kunnen elkaar spreken in mijn praktijk in Alphen aan den Rijn of online, via Zoom. Op basis van een uitgebreide anamnese stel ik een persoonlijk plan voor je op. Daarmee kun je je leefstijl zodanig aanpassen dat hij je letterlijk op het lijf geschreven is. Je zult versteld staan hoeveel energie je dan krijgt. En je weet: it’s all about energy!

Barnsteenstraat 87 • 2403 BX Alphen aan den Rijn • Tel 0172 – 42 10 98 • info@praktijksabine.nl

KvK 27312311 • BTW  NL002401471B83