COVID RECOVERY

 • Ben je helemaal klaar met corona en Long COVID?
 • Wil je weer leven met energie?
 • Wil je af van je vermoeidheid?
 • Wil je begrijpen waarom je zo ziek bent?
 • En weten hoe je beter kunt worden?

Van 0% naar 100% inzetbaar in 3 à 5 maanden

In oktober 2020 ben ik opgeleid voor het behandelen van Long COVID, ook wel post-COVID genoemd. Deze aanpak is gebaseerd op internationaal onderzoek en past perfect bij mijn werk als klinisch psycho-neuro-immunoloog. Ik heb er al veel mensen mee kunnen helpen. En ik weet: als je worstelt met Long COVID, dan ben je misschien wel bijna de moed verloren. Maar de ervaring leert dat je in 3 à 5 maanden weer helemaal gezond kunt worden en vitaler dan je ooit was.
Ook zorgprofessionals weten inmiddels de weg te vinden naar Praktijk Sabine. Zo is een van de mensen die ik heb begeleid een IC-verpleegkundige. Ze liep al aan het begin van de pandemie Long COVID op en worstelde er bijna een jaar mee. Dankzij de vijf stappen uit mijn Long COVID programma is ook zij weer helemaal gezond.

Mijn belofte: ik help je van Long COVID af

Voordat we beginnen, leg ik je uit hoe ons immuunsysteem werkt en waarom je tot nu toe niet kon herstellen. Daarna starten we met de vijf stappen:

 1. Virus uit het lichaam halen
 2. Immuunsysteem tot rust brengen
 3. Endotheel herstellen (belangrijk laagje aan de binnenkant van je hart, bloed- en lymfevaten)
 4. Mitochondriën aanmaken (dat zijn de energiefabriekjes in al je cellen)
 5. Longweefsel herstellenEn pas als dit allemaal goed gelukt is:
 6. Werken aan spierkracht en conditie

Dit is de logische en verantwoorde volgorde om af te rekenen met Long COVID. Let op: veel artsen en fysiotherapeuten beginnen met spieropbouw, bijvoorbeeld op een hometrainer. Zolang je nog schade in je longen hebt en je immuunsysteem overuren draait, is dat een absolute no-go. Met COVID Recovery bouwen we je gezondheid vanaf de basis weer op.

TIP: Wil je het vijfstappenprogramma van COVID Recovery volgen en eindelijk beter worden? Vraag je werkgever om de kosten te dragen.
De kosten voor het hele programma, inclusief alle noodzakelijke supplementen (deels gepatenteerd), zijn €1950,-. Schrijf je vandaag nog in. Ik neem daarna contact op voor de eerste afspraak.