HEALTHY BELLY

 • Wil je nu eindelijk van je darmproblemen af?
 • Ben je helemaal klaar met die buikpijn?
 • Wil je een leven zonder allergieën?
 • Zonder intoleranties?
 • En zonder prikkelbare darmsyndroom (IBS)?

Bijna 1 op de 4 Nederlands heeft buikklachten, volgens het RIVM. Dat zijn ruim 3,7 miljoen mensen! Je bent dus zeker niet de enige als je last hebt van een prikkelbare darm, verstopping, brandend maagzuur, diarree of buikpijn. Het goede nieuws is dat deze klachten vaak een relatief onschuldige oorzaak hebben. Iets dat we goed aan kunnen pakken met de juiste mix van voeding, supplementen en beweging.

Wat gaan we doen

Ben jij ook toe aan een Healthy Belly? Wil je je buik weer helemaal gezond krijgen? Dat kan, laten we aan de slag gaan! Ik heb gemerkt dat het veel makkelijker is om adviezen op te volgen als je begrijpt waarom je het doet. Daarom ziet het Healthy Belly programma er als volgt uit:

 • Je leert hoe de spijsvertering werkt
 • Je leert hoe je darmen werken
 • Je leert over het microbioom
 • Op basis van onderzoek krijg je persoonlijke adviezen
 • Een 3-stappenplan met supplementen
 • En 10 maanden begeleiding

De kosten voor het hele programma, inclusief supplementen (deels gepatenteerd) voor 10 maanden, zijn €1100,-. Schrijf je vandaag nog in dan maken we gelijk een eerste afspraak.

Psoriasis is al weken weg

Het bijzondere is wel dat ik bijna niet meer ziek ben dankzij jou en de darmtherapie! Ook mijn psoriasis is al weken weg, hoe is het mogelijk he? Thanks to the Lord Sabine, ik ben zo blij, mentaal voel ik me ook sterker, er blijven moeilijke dingen op mijn pad komen maar ik kan ze goed het hoofd bieden!

H.A.

Geen uitslag meer gehad

Ik ben de dag na het bezoek bij jou begonnen met alles. Het dieet, de supplementen, 3x per dag eten en bulk drinken.  Heel pittig kan ik je zeggen,  ik kan me er ook niet altijd strikt aan houden, maar. ….. Ik heb sindsdien geen uitslag meer gehad (ik hou nog steeds mijn vingers gekruist want ik kan het haast niet geloven), ik sta wat positiever in het leven,  mijn ontlasting is al beter op orde, ik ben minder moe en ik ben al 2 kg kwijt!

L.B.

Barst van de energie

Sinds twee weken eet ik helemaal geen tarwe meer, ik voel me er goed bij. De keuze is gekomen na het lezen van het Broodbuik boek. Er stonden te veel punten in die op mij konden slaan, ik wilde het een maand de kans geven. Maar dat ik nu geen opgeblazen buik meer heb is zo heerlijk, en dan is het helemaal geen keuze meer. Dan denk ik bij het zien van een roomboterkoekje, lekker, maar waarom zou ik het mezelf aandoen?! Mijn taille komt weer terug, en ik heb niet het gevoel dat ik moet lijnen. Ik eet echt heel gezond, zit lekker in mijn vel. Barst van de energie. Voel dat mijn broeken losser gaan zitten. Prima zo.

C.Z.

Mijlpaal bereikt

Ik zou je op de hoogte houden als ik een ‘mijlpaal’ bereikt had. Ik ben nu 6,5 kilo afgevallen! Precies op de helft van de 13 kilo die ik wilde afvallen. Het is heel goed vol te houden en heb geen honger tussendoor. Ik ben er heel erg blij mee.

T.V.