KLANTENERVARINGEN

Hoi Sabine, Gistermiddag om 14.30 is na een fijne en snelle bevalling onze dochter geboren. Bedankt voor al je begeleiding met de supplementen en mijn covid herstel, dit heeft zeker een goede bijdrage geleverd aan onze prachtige gezonde dochter! Liefs K.B.

Sabine, heel erg bedankt dat je mijn leven hebt teruggeven. Super bedankt voor meer energie die ik heb. W.B.

Hallo Sabine, Wil je toch nog even meegeven hoe leuk wij de kookles bij jou hebben gevonden, nogmaals bedankt. Intussen ben ik een zeer trouw volgeling geworden van het door jou gepropageerde voedingssysteem. Ik heb de afgelopen weken werkelijk geheel volgens de lessen van het “oergondisch” geleefd (nou ja….wel een biertje hoor!). Nu zat ik al niet zonder energie maar ik ga nu als een speer! Heb sinds die tijd b.v. nog geen minuut op de bank geslapen en heb echt veel energie!  Nogmaals bedankt! F.W.

Beste Sabine, Het gaat erg goed met mij sinds ik met jouw hulp de therapie heb doorlopen. Ik voel me een stuk fitter en ben weer redelijk intensief aan het fietsen en wandelen. Ik wil onze afspraak dan ook cancelen en je hartelijk bedanken voor je consulten en de ondersteuning. J.B.

Sinds twee weken eet ik helemaal geen tarwe meer, ik voel me er goed bij. De keuze is gekomen na het lezen van het Broodbuik boek. Er stonden te veel punten in die op mij konden slaan, ik wilde het een maand de kans geven. Maar dat ik nu geen opgeblazen buik meer heb is zo heerlijk, en dan is het helemaal geen keuze meer. Dan denk ik bij het zien van een roomboterkoekje, lekker, maar waarom zou ik het mezelf aandoen?! Mijn taille komt weer terug, en ik heb niet het gevoel dat ik moet lijnen. Ik eet echt heel gezond, zit lekker in mijn vel. Barst van de energie. Voel dat mijn broeken losser gaan zitten. Prima zo. C.Z.

Hallo Sabine, Ik ben de dag na het bezoek bij jou begonnen met alles. Het dieet, de supplementen, 3x per dag eten en bulk drinken.  Heel pittig kan ik je zeggen,  ik kan me er ook niet altijd strikt aan houden, maar. ….. Ik heb sindsdien geen uitslag meer gehad (ik hou nog steeds mijn vingers gekruist want ik kan het haast niet geloven), ik sta wat positiever in het leven,  mijn ontlasting is al beter op orde, ik ben minder moe en ik ben al 2 kg kwijt! L.B.

Het bijzondere is wel dat ik bijna niet meer ziek ben dankzij jou en de darmtherapie! Ook mijn psoriasis is al weken weg, hoe is het mogelijk he? Thanks to the Lord Sabine, ik ben zo blij, mentaal voel ik me ook sterker, er blijven moeilijke dingen op mijn pad komen maar ik kan ze goed het hoofd bieden! H.A.

Hoi Sabine, Ik zou je op de hoogte houden als ik een ‘mijlpaal’ bereikt had. Ik ben nu 6,5 kilo afgevallen! Precies op de helft van de 13 kilo die ik wilde afvallen. Het is heel goed vol te houden en heb geen honger tussendoor. Ik ben er heel erg blij mee. Groet, T.V.

Barnsteenstraat 87 • 2403 BX Alphen aan den Rijn • Tel 0172 – 42 10 98 • info@praktijksabine.nl

KvK 27312311